010 Αυτοί κατέθεσαν υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ για δήμαρχοι και...δημαρχίνες στο νέο δήμο Νάουσας! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

010 Αυτοί κατέθεσαν υποψηφιότητα στο ΠΑΣΟΚ για δήμαρχοι και...δημαρχίνες στο νέο δήμο Νάουσας!





Τέσσερις είναι τελικά αυτοί και αυτές που κατέθεσαν υποψηφιότητα , μέσω διαδικτύου, για να πάρουν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στη Νάουσα. Πέραν από τον σημερινό δήμαρχο κ. Καραμπατζό, την ηλεκτρονική φόρμα, με την οποία δεσμεύονται γραπτά ότι αν δεν επιλεγούν θα στηρίξουν τον υποψήφιο που θα προτείνει το κόμμα, συμπλήρωσαν η Ίλια Ιωσηφίδου, ο Γιώργος Φουντούλης και ο κ. Καρανάτσιος ή Καρανάσιος( ακόμη δεν μάθαμε ποιός είναι η τέταρτη ...έκπληξη, αλλά θα σας το ανακοινώσουμε αύριο). Η επιλογή, απ΄ ότι μαθαίνουμε, δεν θα γίνει με προκριματικές και με κάλπες, όπως ειπώθηκε στη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, αλλά με τρόπο που θα καθορίσει η επιτροπή εκλογικού αγώνα του κόμματος!
Για να δούμε λοιπόν ποιος θα πάρει το "πράσινο" χρίσμα και ποιός θα είναι ο τρόπος που θα επιλεγεί. Και βέβαια αν θα είναι π.χ υποψήφια η Ίλια και ο Φουντούλης με τον Καραμπατζό, αν αυτός επιλεγεί ή το αντίστροφο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες