Πάρτι με το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης έκαναν χιλιάδες φορολογούμενοι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Πάρτι με το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης έκαναν χιλιάδες φορολογούμενοι

Οι «άποροι» με τις πισίνες Πάρτι με το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης έκαναν χιλιάδες φορολογούμενοι που απέκρυπταν εισοδήματα και εμφανίζονταν ως φτωχοί ή και άνεργοι στην Εφορία. Ετσι όχι μόνο δεν κατέβαλαν τους αναλογούντες με βάση τα πραγματικά τους εισοδήματα φόρους, αλλά εισέπραξαν και την πρώτη δόση του επιδόματος φτώχειας που κυμαινόταν από 700 μέχρι και 1.300 ευρώ. Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς είναι και κάτοχοι μεγάλης αξίας περιουσιακών στοιχείων, από βίλες και εξοχικά μέχρι πισίνες και σκάφη αναψυχής.

ΠαράνομαΣύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα από το πρώτο δείγμα των ελέγχων δείχνουν ότι περίπου 15.000 μισθωτοί εισέπραξαν παράνομα το ποσό, δηλώνοντας το 2009 στην Εφορία χαμηλότερα εισοδήματα από τα πραγματικά.
Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς διαθέτουν ακίνητα πάνω από 200 τ.μ., πισίνες, σκάφη αναψυχής και πολυτελή αυτοκίνητα. Τώρα οι διασταυρώσεις στοιχείων επεκτείνονται και σε άλλες κατηγορίες δικαιούχων του επιδόματος, όπως αγρότες, απόρους και ανέργους, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για ψευδείς δηλώσεις.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες