Η εποχή των αποκαλύψεων - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Η εποχή των αποκαλύψεων

@Η εποχή των αποκαλύψεων μετά σκανδάλων κυριαρχεί με αρκετό παρασκήνιο και στοιχεία στις εσωτερικές σελίδες του Κυριακάτικου Τύπου σε ένα απίστευτο γαιτανάκι αποκαλυπτικών ειδήσεων. Αρχίζουμε με την 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που αναφέρει ως κύριο θέμα ότι "Siemens: ερευνώνται οι σχέσεις 9 κορυφαίων πολιτικών σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τα μαύρα ταμεία-Στη σέντρα υπουργοί της μίζας-Αναζητείται ο τροφοδότης λογαριασμού του Χριστοφοράκου". Το 'Βήμα' προσθέτει ότι "Προμήθειες 8,5 δις πέρασαν απο τα χέρια του Μαντέλη-Ο μεγάλος θυμός φέρνει πολιτικό σεισμό-Διάλογος σόκ που αποκαλύπτει Εγώ έβαλα τα λεφτά στο Ρόκο".
@Ακολουθεί ο 'Ελεύθερος Τύπος' που αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι "Το σχέδιο της ελεγχόμενης κάθαρσης εκτροχιάστηκε μετά την ομολογία σόκ του Μαντέλη-Βόμβα Σημίτη στα χέρια Παπανδρέου-Αντιμέτωπος με το δίλλημα της κλήτευσης Σημίτη στην εξεταστική ο Γιώργος". Η δε 'Καθημερινή' επιμένει χαρακτηριστικά ότι...
 "Εκρηκτικός ο συνδυασμός ανεπάρκεια και διαφθοράς" και "Δημοσκόπηση για την εικόνα της ΝΔ σήμερα".
'Βραδυνή' προσθέτει με πληροφορίες "Πως θα βαθμολογήσετε το ΛΑΦΚΑ-Συντάξεις και πόσο θα μειωθούν και αναλυτικοί πίνακες με τις νέες αποδοχές-Τι θα γινει για αναπηρικές αλλά και επικουρικά". Η 'Απογευματινή' στο ίδιο μήκος κύματος συμπληρώνει ότι "Αποκαλύπτουμε το ακριβές χροονδιάγραμμα των προηλλειμένων αποφάσεων της Κυβέρνησης και της τρόικας-Ολική ανατροπή των εργασιακών σχέσεων- Κανένα περιθώριο διαπραγμάτευσης και οι Πολύτεκνοι ακόμα στο απόσπασμα..."
@Συνεχίζουμε αφουγκράζοντας το 'Εθνος' που εμφανίζει ως κύριο τίτλο "Ερχονται δεκάδες τοποτηρητές με ανασχηματισμό στις βαλίτσες-Απόβαση ελεγκτών του ΔΝΤ σε υπουργεία και τράπεζες-το απόρρητο σχέδιο διοίκησης με υπερ Υπουργείο που θα ελέγχει τα πάντα". Το 'Αρθρο' υπογραμμίζει ότι η ίδια η εφημερίδα "Ανοιξε τον δρόμο για την δίωξη Μαντέλη- Ακυρες οι συμβάσεις με την Siemens-Πως το Δημόσιο μπορει να αποζημιωθεί για τις βρώμικες μίζες".
'Real News' καρφώνει επικίνδυνα εξηγώντας ότι "Σκιές πάνω απο το περιβάλλον του τέως Πρωθυπουργού-Ο Σημίτης και ...τα αδέλφια του-Κρισιμα ερωτήματα για το τι γνώριζε με τις αμαρτωλές σχέσεις Μαντέλη και Τσουκάτου με την Siemens". To 'Πρώτο Θέμα' καταλήγοντας αναφέρει ότι "Εγγραφο βόμβα στον Πρόεδρο της Εξεταστικής Σήφη Βαλυράκη-Βρήκαν μίζα σε υπουργό της ΝΔ για το σκάνδαλο Siemens-Eντολή Χριστοφοράκου σε τράπεζα το 2008 και στο μικροσκόπιο ο Λιάπης για συμβάσεις σε ΟΣΕ και προαστιακό". Υπάρχει και ένα θέμα φυσικά με το παλάτι του Ακη Τζοχατζόπουλου που φαίνεται ότι ειναι προκλητικό, κάτι μας λέει ότι έχουν πολλά να εμφανιστούν και για τον πρώην υπουργό όπου ναναι....
http://www.greekmme.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες