Τραυματίστηκε στο κεφάλι μοτοποδηλάτης όταν συγκρούστηκε με Ι.Χ. που έβγαινε από φυτώριο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Τραυματίστηκε στο κεφάλι μοτοποδηλάτης όταν συγκρούστηκε με Ι.Χ. που έβγαινε από φυτώριο


Η μηχανή μάρκας Yamaha XT600 κινούνταν στο δρόμο προς το Κόσμιο όταν της έκλεισε τον δρόμο ένα αυτοκίνητο μάρκας Hyundai ATOS που ξεπάρκαρε από το φυτώριο και είχε προορισμό την Κομοτηνή.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος δεν φορούσε κράνος, να χτυπήσει το κεφάλι του στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου. Το ΕΚΑΒ έφτασε σχεδόν αμέσως και μετέφερε τον τραυματία στις πρώτες βοήθειες. Η κυκλοφορία του δρόμου διεκόπη για περίπου μισή ώρα από το τμήμα Τροχαίας για λόγους ασφαλείας έως ότου αποκαταστάθηκε το ρεύμα κυκλοφορίας, αφού καθαρίστηκε ο δρόμος από τα κομμάτια της μηχανής και του αυτοκινήτου και έπεσε ροκανίδι στα λάδια που υπήρχαν στον δρόμο.
Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε η οδηγός του αυτοκινήτου στο νοσοκομείο από τους άντρες της τροχαίας και έπειτα για κατάθεση στο τμήμα… Σοκαρισμένοι όσοι παραβρέθηκαν στο απροσδόκητο συμβάν, ενώ έκδηλη η αγωνία για την τύχη του νεαρού αναβάτη της μοτοσικλέτας. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνούνται από το τμήμα τροχαίας Κομοτηνής, αλλά είναι πασιφανές ότι και εδώ έφταιξε και πάλι ο ανθρώπινος παράγοντας.
xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες