Εταιρείες σεκιούριτι και τράπεζα χτύπησαν τα γκαζάκια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Εταιρείες σεκιούριτι και τράπεζα χτύπησαν τα γκαζάκια

Εμπρηστικό μπαράζ σε Αττική και Θεσσαλονίκη σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα.

Στην Αττική, στόχος εμπρησμού έγινε, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, αυτοκίνητο εταιρείας security στον Νέο Κόσμο. Περίπου 45 λεπτά αργότερα προκλήθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ. στα Πατήσια.

Στόχος εμπρησμού έγιναν στις 3 τα ξημερώματα δύο αυτοκίνητα, στον Ταύρο και τον Ασπρόπυργο, ενώ στις 4.30 εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ιλιον.

Στη Θεσσαλονίκη το μπαράζ εμπρησμών ξεκίνησε πέντε λεπτά πριν από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε στη 1.10. Το πρώτο «χτύπημα» έγινε στην οδό Επταπυργίου 8, στη Νεάπολη, με στόχο αυτοκίνητο εταιρείας σεκιούριτι. Πρόκειται για τη μια από τις τρεις εμπρηστικές επιθέσεις. Το εμπρηστικό σκηνικό επαναλήφθηκε άλλες τρεις φορές και πάλι με στόχο οχήματα ιδιωτικών εταιρειών παροχής ασφαλείας, στις οδούς Ιωάννη Πολέμη, περιοχή Βούλγαρη, Δραγατσανίου, στην Ανω Πόλη και Περραιβού, στην Ανω Τούμπα, αντίστοιχα. Στη δεύτερη περίπτωση η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε σταθμευμένο Ι.Χ. και στην τρίτη περίπτωση σε ακόμη δύο αυτοκίνητα.

«Αθικτος» βρέθηκε από υπάλληλο πρατηρίου βενζίνης, χθες το πρωί, εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια, που είχε τοποθετηθεί κάτω από όχημα εταιρείας σεκιούριτι, σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή Βασ. Ολγας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες