Τρελό» φορτηγό εισέβαλε σε ισόγειο κτιρίου προκαλώντας πανικό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Τρελό» φορτηγό εισέβαλε σε ισόγειο κτιρίου προκαλώντας πανικό

«Γης μαδιάμ» τα έκανε στη Βέροια την Μ. Δευτέρα οδηγός φορτηγού, το οποίο μετά από μια ξέφρενη πορεία σφηνώθηκε μέσα σε μια παλιά ταβέρνα στο ισόγειο κτιρίου σκορπώντας τρόμο, ενώ ευτυχώς οι απώλειες περιορίστηκαν στον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της πόλης. Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή και της απροσεξίας του οδηγού, το φορτηγό ξέφυγε απ’ την πορεία του, ξήλωσε μια κολώνα της ΔΕΗ και εισέβαλε στο κτίριο.

Το ισόγειο της οικοδομής σχεδόν κατέρρευσε, τα τζάμια έγιναν θρύψαλα, ενώ ράγισαν και οι τοίχοι στον 1ο όροφο του κτιρίου. Η κάτοικος του 1ου ορόφου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα, δεν ήξερε –όπως είπε- πως να κατέβει στον δρόμο για να σωθεί. Ευτυχώς όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, που δεν κυκλοφορούσε κανείς στον δρόμο, όταν το φορτηγό διέγραφε τρελή πορεία μέχρι να καταλήξει στο ισόγειο της οικοδομής. Οι κάτοικοι απεγκλώβισαν τον οδηγό από τις λαμαρίνες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες