«Αν μιλήσουμε τελειώνουν τα 2 μεγάλα κόμματα» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

«Αν μιλήσουμε τελειώνουν τα 2 μεγάλα κόμματα»



Γράφει ο: Γιώργος Πολίτης








3 Κορυφαία στελέχη της SIEMENS προειδοποιούν:

«Αν μιλήσουμε τελειώνουν τα 2 μεγάλα κόμματα»
Τρία κορυφαία στελέχη της SIEMENS που διαχειρίστηκαν τα μαύρα ταμεία σε μια περίοδο 20 ετών, εκβιάζουν πλέον ανοιχτά εν’ όψει της προφυλάκισής τους στον Κορυδαλλό. «Αν μιλήσουμε θα καταρρεύσουν τα δυο μεγάλα κόμματα και η χώρα θα βυθιστεί σε πολιτική κρίση λένε με νόημα και εξηγούν: Μίζες δισεκατομμυρίων μοιράστηκαν στα κόμματα αυτά με τη μερίδα του λέοντος να έχει πάει στο Πασόκ γιατί επί Σημίτη όλες τις δουλειές τις σάρωναν οι Γερμανοί. Εκτός από το μαύρο χρήμα που δίναμε στα κεντρικά ταμεία των κομμάτων, τεράστια πακέτα έπαιρναν οι υπουργοί που ήσαν επικεφαλής νευραλγικών Υπουργείων που συνδέονταν με τις συμβάσεις της SIEMENS, oι διοικητές των ΔΕΚΟ, υψηλόβαθμοι κρατικοί υπάλληλοι, ακόμα και συνδικαληστές για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ομερτά γιατί τα περισσότερα έργα τα υπερκοστολογούσαμε σε τιμές διπλάσιες ακόμα και τριπλάσιες από τις κανονικές. Εκτός από αυτούς αναγκαζόμασταν να συνάπτουμε εικονικές συμβάσεις με εταιρείες προκειμένου να μας επιστρέφουν πίσω τα μαύρα χρήματα τα οποία χρειάζονταν για τα λαδώματα. Γιατί ο κεντρικός μηχανισμός της SIEMENS αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις αφού σε πολλές περιπτώσεις προκαταβάλλαμε σε τρεις δόσεις τις προμήθειες στους πολιτικούς που άγγιζαν το 20% και το 30% του προϋπολογισμού του έργου.»
Τα στελέχη αυτά άρχισαν να διαρρέουν και ονόματα πρώην υπουργών του Πασόκ , γενικών Γραμματέων υψηλόβαθμων κομματικών στελεχών, ενώ προειδοποιούν ότι αν χρειαστεί θα κάψουν και κορυφαία στελέχη της σημερινής κυβέρνησης। Το μήνυμα που επιδιώκουν να περάσουν με την κίνησή τους αυτή είναι ότι δεν μπορούν οι πολιτικοί που τα έπαιρναν να συνεχίσουν να «τρώνε» ανενόχλητα τα κλεμμένα και αυτοί που τα έδιναν να πληρώσουν τα σπασμένα για όλους. Οι επόμενες μέρες θα είναι σίγουρα καθοριστικές.

http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/04/2.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες